Thứ Bảy, 28 tháng 2, 2015

TIN VUI
1 THÔNG BÁO MỚI TỪ GOOGLE MÌNH XIN ĐƯỢC TRÍCH NGUYÊN VĂN:
Hello everyone, 

This week, we announced a change to Blogger’s porn policy. We’ve had a ton of feedback, in particular about the introduction of a retroactive change (some people have had accounts for 10+ years), but also about the negative impact on individuals who post sexually explicit content to express their identities. So rather than implement this change, we’ve decided to step up enforcement around our existing policy prohibiting commercial porn.  

Blog owners should continue to mark any blogs containing sexually explicit content as “adult” so that they can be placed behind an “adult content” warning page.

Bloggers whose content is consistent with this and other policies do not need to make any changes to their blogs.

Thank you for your continued feedback.  

The Blogger Team
NGUỒN: [GOOGLE

Theo nội dung như trên đại khái là do có nhiều người phản đối chính sách mới của google đối với các blog có nội dung 18+ quá nên google vẫn sẽ giữ nguyên chính sách củ  đã đc áp dụng đối với các blog 18+ đó là đặt cảnh báo người lớn trước khi vào blog. Như vậy là blog chúng ta vẫn sẽ đc giữ nguyên.

ĐÓ LÀ THEO MÌNH ĐỌC SƠ QUA VÀ DỊCH LẠI ĐC NHƯ THẾ, BẠN NÀO ĐỌC ĐC TIẾNG ANH CẢM THẤY CÓ NGHĨA KHÁC THÌ XIN HÃY ĐĂNG NHẬN XÉT BÊN DƯỚI CHO MÌNH NGAY ĐỂ MÌNH BIẾT CÒN TÍNH.
NGOÀI RA AI GIỎI TIẾNG ANH LÀM ƠN ĐỌC DÙM MÌNH CÁI ĐIỀU LỆ CỦA GOOGLE NÀY [LINK] VÀ CHO MÌNH CÓ ĐIỀU NÀO ẢNH HƯỚNG TỚI BLOG KO NHA. CHÂN THÀNH CÁM ƠN TRƯỚC.

CHÀO THÂN ÁI VÀ QUYẾT THẮNG!!!
LIKE and Share this article: :

0 nhận xét:

Đăng nhận xét